افزایش محدودیت‌های کرونایی برای هیات‌های مذاکره کننده و خبرنگاران در وین

همزمان با افزایش نگرانی ها درباره شیوع پر شتاب سویه اومیکرون، اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام محدودیت‌های جدیدی را برایهیات های مذاکره کنند در گفت‌وگوهای رفع تحریم‌ها وضع کرد.

به گزارش مشرق، سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا دیشب (سه شنبه) با ارسال پیامی به تمام خبرنگارانی که مجوز ورود به چادر خبرنگاران را کسب کرده‌اند اعلام کرد که باید به صورت روزانه تست کرونا انجام دهند تا به آن ها اجازه ورود به داخل چادر داده شود. هرچند گواهی تست پی‌سی‌آر افراد به مدت ۴۸ ساعت اعتبار دارد اما طبق مقررات جدید افراد باید به صورت روزانه تست شوند. پیشتر نیازی به انجام تست روزانه نبود.

به گفته یک منبع اتحادیه اروپا که خواست نامش فاش نشود، مقررات جدید برای هیات‌های مذاکره کننده هم به طور یکسان اعمال و گواهی پی‌سی‌ار آن‌ها پیش از شرکت در جلسات بررسی می‌شود. با این حال وی تصریح کرد که این مساله تاثیری بر روند مذاکرات و یا کاهش اعضای تیم مذاکره کننده نخواهد داشت.

اتریش ماه گذشته به دلیل افزایش آمار مبتلایان به کرونا، دو هفته قرنطینه عمومی اعلام کرد. البته آمار مبتلایان در اتریش به نسبت سایر کشورهای اروپایی نسبتا پایین است. در ۲۴ ساعت گذشته بالغ بر ۵ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۲۵ نفر جان باختند. منبع اتحادیه اروپا تصریح کرد که مقررات جدید برای پیشگیری از اخلال در روند مذاکرات است و خود او هم برای صیانت از سلامتی خبرنگاران و هیات‌ها، روزانه دو بار تست پی‌سی‌آر انجام می‌دهد.

چادر خبرنگاران با وسعت ۵۰۰ متر مربع از حدود یک ماه پیش توسط دولت اتریش مقابل هتل کوبورگ محل برگزاری مذاکرات رفع تحریم‌ها بنا شد. برپایی این مکان طبق شنیده‌ها روزانه حدود ۲۰ هزار یورو برای دولت اتریش آب می‌خورد. مسئولیت تردد به داخل چادر بر عهده اتحادیه اروپا به عنوان هماهنگ کننده برجام است.

از دیگر تحولاتی که می‌توان به آن اشاره کرد، قطعی برق چادر خبرنگاران به مدت حدود یک ساعت بود. برق چادر توسط ژنراتورهایی که بیرون چادر مستقر است تامین می‌شود. امروز که شرایط جوی وین نسبتا سرد و طوفانی بود، برق چادر خبرنگاران حوالی ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه ظهر به مدت یک ساعت قطع شد.

در این مدت دسترسی خبرنگاران به اینترنت قطع شد و نفوذ تدریجی هوا به داخل چادر و خاموشی سیستم‌های تهویه باعث سرمای خبرنگاران شده بود. مقامات حاضر در چادر توضیحی درباره علت این رویداد ارائه ندادند.

دور هشتم مذاکرات وین از دوشنبه هفته گذشته (۶ آذر) آغاز شده و امروز گفت‌وگوها میان هیات‌ها در هتل کوبورگ پیگیری شد. علی باقری کنی مذاکره کننده ارشد ایران صبح امروز برای ادامه مذاکرات وارد هتل کوبورگ شد و جلسات دو جانبه و چند جانبه‌ای را با هیات‌های مقابل داشت.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • IR ۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۵
    2 0
    درخواست ما از دولت و مجلس، مقاومت مقتدرانه در برابر فشار غرب، و مقابله به مثل زیر است: 1- سیاست قطعی اعلام شده از طرف امام خامنه ای در تمام ابعاد ذکر شده که ظرافت های بسیار دقیقی دارد و خط قرمز ماست، کلمه به کلمه و مو به مو به طور شجاعانه اجرا گردد. 2- آمریکا باید تمام تحریم‌ها را با هر بر چسب و به هر بهانه و در هر زمانی که وضع کرده است، برای همیشه و به طور یک جا و در عمل لغو کند. 3- آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان باید هزینه‌ ی تمام خسارت‌هایی را که در این شش سال به دلیل عمل نکردن به تعهداتشان در برجام وارد کرده اند، بپردازند. 4- کل مطالبات منابع ما که به دلیل تحریم مسدود شده یا به هر دلیل دیگر توسط غربی‌ها پرداخت نشده است، در هر کشوری که باشد باید وصول گردد. 5- هیچ تضمینی به جز اجرای عملی موارد فوق حتی اگر در سطح کنگره و سنا باشد، هر چند لازم است، اما کافی و پذیرفته نیست. 6- انجام این موارد باید دقیقاً مورد راستی‌آزمایی طولانی مدت قرار گیرد. 7- تا زمانی که راستی آزمایی کامل صورت نگرفته است، نباید هیچ محدودیتی پذیرفته گردد و صنعت هسته‌ای با سرعت تمام در هر سطح و میزان مورد نیاز ممکن توسعه یابد. دوربین‌های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در واقع آژانس جاسوسی صهیونیست‌ها از تأسیسات هسته‌ای است، جمع آوری گردد و اجازه حضور به این جاسوسان صهیونیست ها در کشور داده نشود، تا مجدداً شاهد ترور دانشمندان هسته‌ای یا خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای نباشیم. 8- شرط‌هایی فراتر از لغو تحریم ها در تقابل با سیاست‌های استکباری ظالمانه غرب از جمله خروج آن ها از منطقه و عدم حمایت آن ها از رژیم صهیونیستی گذاشته شود، همان گونه که آن‌ها بعد از شش سال عمل نکردن به تعهدات خود در لغو تحریم‌ها شروط جدید هم اضافه می‌کنند. 9- مکانیسم ماشه باید از برجام حذف گردد تا آمریکا نتواند با بازگشت صوری به برجام، از این امتیاز یک طرفه به ضرر ما سوء استفاده کند. 10- مذاکرات نباید فرسایشی و بی ثمر باشد، لذا باید برای انجام موارد فوق ضرب الاجل قرار داد و مذاکرات را تا زمان انجام موارد اشاره شده در عمل، هر یک سال یک بار در روز امضای برجام، به حال تعلیق در آورد. 11- همت اصلی تمام مسئولان کشور در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، خنثی سازی و بی اثرسازی تحریم ها، و حذف دلار از چرخه ی اقتصاد کشور باشد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس